BAKLİYAT
YENİ
Börülce
Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen börülceleri mevsiminde taze taze tarlasından topluyor, özenle ayıklıyor, doğal yöntemlerle kurutuyor ve tamamen sağlıklı koşullarda paketleyerek Osmanlıoğlu kalitesiyle sizlerle buluşturuyoruz. 

8,70 TL
6,96 TL
KAPIDA ÖDEME İMKANI KAPIDA ÖDEME İMKANI
AYNI GÜN KARGO AYNI GÜN KARGO
KREDİ KARTIYLA ÖDEME KREDİ KARTIYLA ÖDEME
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Baklagilller familyasından Amerika kökenli bu bitki 1500’lü yıllarda Anadolu’da yetiştirilmeye başlanmıştır.

    Biz de Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen börülceleri mevsiminde taze taze tarlasından topluyor, özenle ayıklıyor, doğal yöntemlerle kurutuyor ve tamamen sağlıklı koşullarda paketleyerek Osmanlıoğlu kalitesiyle sizlerle buluşturuyoruz.

    Size kalansa bu lezzetli baklagille yapacağınız nefis zeytinyağlı yemekler ve piyazların tadını çıkarmak.

    B Vitamini Deposu

    * Börülce B grubu vitaminler yönünden zengin bir gıdadır, bu özelliği sebebiyle kadınlar tarafından tüketilmesinde yarar vardır.

    * Prebiyotik özellikte bir gıda olan börülce sindirim sistemi için oldukça yararlıdır. Bağırsak fonksiyonlarının düzenlenmesine de katkı sağlar.

    * İçeriğindeki demir ile kansızlığın önlenmesine katkı sağlar.

    * Börülce ayrıca magnezyum, potasyum ve fosfor deposudur, içerdiği zengin vitamin ve minerallerle bağışıklık sistemini kuvvetlendirmektedir.

    * Bol miktarda bitkisel protein içermektedir, bu özelliği sebebiyle vejeteryanlar tarafından tüketilmesi de önem taşımaktadır.

    * Kalp ve damar dostu bir gıdadır, kötü huylu kolestrolün ve yüksek tansiyonun düzenlenmesine katkı sağlar.

    Püf Noktası

    Börülceyi pişirmeden 7 – 8 saat önceden suda bekletirseniz daha kısa sürede pişirirsiniz ve yemeğiniz daha lezzetli olur.

    Ayrıca düdüklü tencerede pişirmek hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlayacaktır.
Whatsapp x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.