BAKLİYAT
YENİ
Barbunya
Barbunya baklagiller familyasının en sevilen üyelerinden biri olup, özellikle zeytinyağlı pilakisi parmak ısırttırabilir. 

Biz de mevsiminde taze taze tarlasından topladığımız barbunyaları, özenle ayıkladık, doğal yöntemlerle kuruttuk ve Osmanlıoğlu kalitesiyle raflardaki yerini almasını sağladık.

13,37 TL
10,70 TL
KAPIDA ÖDEME İMKANI KAPIDA ÖDEME İMKANI
AYNI GÜN KARGO AYNI GÜN KARGO
KREDİ KARTIYLA ÖDEME KREDİ KARTIYLA ÖDEME
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Barbunya baklagiller familyasının en sevilen üyelerinden biri olup, özellikle zeytinyağlı pilakisi parmak ısırttırabilir.

    Biz de mevsiminde taze taze tarlasından topladığımız barbunyaları, özenle ayıkladık, doğal yöntemlerle kuruttuk ve Osmanlıoğlu kalitesiyle raflardaki yerini almasını sağladık.

    Üstelik vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin olan barbunya sanıldığından çok daha faydalı bir gıda.

    Protein Deposu

    * Protein deposu olan barbunya A, B5, B9, C vitaminleri ile kalsiyum, demir ve magnezyum mineralleri açısından da oldukça zengindir.

    * İçeriğindeki kalsiyum ile kemikleri güçlendirir.

    * Barbunyanın içeriğinde bulunan demir kansızlığın önlenmesine yardımcı olmaktadır.

    * Barbunya lifli yapısı ile sindirim sistemini düzenler ve bağırsak problemlerinin önlenmesineb yardımcı olur.

    * Vücudun gelişimini ve onarımını destekler.

    * Enerji verir, bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir.

    * Böbrek rahatsızlıkları ile savaşır, böbrek taşı ve kumu dökmeye yardımcı olur.

    * Cilt lekelerinin oluşmasını engeller, parlak ve canlı bir cilde kavuşulmasına yardımcı olur.

    Püf Noktası

    Barbunyayı pişirmeden 7 – 8 saat önceden suda bekletirseniz daha kısa sürede pişirirsiniz ve yemeğiniz daha lezzetli olur.

    Ayrıca düdüklü tencerede pişirmek hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlayacaktır.
Whatsapp x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.